Saturday, May 8, 2010

Finally...

Äntligen har jag hittat lampan som jag vill ska hänga i vår trappa! Jag såg den för några år sedan och blev genast förtjust i denna simpla men oj vad vackra lampa men tyckte då att den var för lång. Nu ser jag att den finns i en mindre variant som skulle vara perfekt! Enda abret är... hur ska vi få upp den? Idag ska vi ha kalas för sonen och han är helt uppspelt! Vi ser fram emot det alla tre! Ska bli roligt! Ha en härlig helg!

Pic borrowed from Inreda.com.

I've finally found the lamp that I want to have in our staircase! I saw it a few years ago and was immediately entranced by its somber delicacy. At that time I thought it was too long for our staircase but now I see that there is a smaller, shorter version and that would be perfect! The only problem is... how are we going to be able to hang it up? Today we are having A's birthday party and he is ever so excited! We are all looking forward to it! Have a great weekend!

♥ Susanne

5 comments:

Stjärnor & Champagne said...

Avskyr fruktkött i juice, brrr. Tar alltid innan alla skakar paketet. Mmm den är godast. Den lampan är jättefin och jag tror att den verkligen gör sig bra där det är högt i tak...
Kramkram Anne

EllaNora på Tett said...

De där lamporna är jättefina men blir dammiga.-) Men vad gör det..:-) Hoppas att du mår bra. Kram!

VITA NYANSER said...

Kul med en till Skåning från ursprunget = )! Så fin lampa, ja, hi,hi...hur får man upp en sån? De som säljer den borde ju veta.

Kram L-L

smajlis said...

Hej! Tack för besöket och kommentaren inne hos mig! Alltid lika roligt!

Den där lampan är fin, lite rolig!

Du undrade hur det blev m försäkringsbolaget sen och vi har inte värderat allt än. De står för alla omkostnader runt översvämningen så vi känner att vi fått ett bra och trevligt bemötande.

Hur är det med dig? Blev kalaset lyckat? Kan tänka mig att sonen var uppspelt! Nästa vecka ska vi också ha kalas, dottern fyller 7 år då. Herregud vad tiden går!

Ha det så bra! Kram Alexandra

Monika S said...

åhhh jag har en sån lampa i mitt tak, och den är fantastiskt snygg! jag har haft den några år och är fortfarande lika förälskad i den! Ett bra köp som höll länge visade det sig! :)