Monday, October 19, 2009

The winner is...

Det blev den här stolen för den var i särklass skönast att sitta på. På de andra så satt man så framåtlutad vilket inte alls var skönt. Jag kanske har för kort rygg eller nåt, hehe. Så hittade jag den här söta julkudden på Mio att ha på. Jag är en sucker för lite mörkare rött på julen och ljusrosa annars helt klart! Ska bli mysigt med JUL snart! Ha en fin vecka!


...this chair cause it was the most comfy one by far. The other ones weren't at all as comfy and my entire body was falling forwards. Maybe my back is too short or something, hehe. I found this cute pillow for the chair at Mio. I'm a sucker for darker red at Christmas and light pink at other times! And I love having that red for Christmas which I'm really looking forward to! Have a nice week!

Susanne

6 comments:

chili said...

va fin stol, den hade man mer än gärna alltid suttit på eller tittat på för att inte förstöra den:)
Vad gillar du för bröd, kakor, bakelser eller tårtor?Bakar du ofta?

Bonnies vita rum said...

Men det blir ju fint!
Ska bli kul att få se hur ni fått det!
Kram

I-L said...

Ja tänk att det SNART är jul!!! Tiden går fort! ;-)

kram
Lina

ExPIAtriate wife said...

Ah vad fint med det morka roda!! Langtar lite hem nar det narmar sig mot jultider och hostmarknader och annat, har marker man ju inget sant alls, inga dekorationer pa gatorna (visserligen tidigt annu men vi sag inga forra aret, bara inne i shoppingcentra).
Lycka till med det stora provet, haller alla tummar. Det later valdigt intressant med juridiken och asylratt, minns att det var spannande amne! Kommer du att arbeta med flyktingar nar du ar fardig?
Vart hus borjar sa sakta lika nagot och nu ar det dags for tradgarden fast vi ska vara helt motvals karring och inte lagga gras som alla andra har gjort. Tydligen foljder det med diverse objudna gaster med graset (gras ska egentligen inte vaxa i oknen..) samt att det kostar med bevattning. Sa det blir snygga plattor och massor av fina vaxter samt ett okenlandskap med stenar och sma gangar pa baksidan. Far se hur det blir, ska bli skont att kunna utnyttja uteplatsen i alla fall nu nar det ar svalare ute.
Hoppas ni far en mysig host! Aker ni till Spanien over jul eller blir ni kvar i Sverige ett tag till?
Ha det gott!
Manga kramar!!!
Pia

smajlis said...

Fin stol! :)

Hoppas allt är bra med dig! Och ja, snart är det jul! Visst är det lite mysigt trots att man försöker förneka för sig själv att det faktiskt snart är dags igen :) Allt runtomkring julen är ju så mysigt! Titta på julkalendern med dottern, gå och stå på julmarknader, julpyssla, julpynta, tända ljus och baka. Synd att julen tar slut så snabbt bara...

Ha en bra dag! kram Alexandra

VITA NYANSER said...

Åh, nu fick jag jultankar, så härligt! Vad fint!

Tack goa för dina fina ord hos mig!

Ha en bra dag!
Kram L-L