Tuesday, October 27, 2009

Patrik...

...är min stora Superhero och jag är så oändligt tacksam till honom för att han än en gång räddade livet på mig. Ord kan inte beskriva hur mycket Patrik betyder för mig. Av någon anledning så får jag inte de vanliga symtomen och jag förstår inte riktigt hur väldigt dålig jag faktiskt är. Men så åker jag in och så finns Patrik där, och finns han inte där så ringer de honom direkt och han kommer och opererar trots att han inte ens jobbar den dagen. Han är verkligen fantastisk!! Tack, tack och återigen tack i mängder!! Och tack till alla på Neurokirurgen som är så gulliga!

I borrowed the pic from here.

... is my Superhero and I am eternally thankful and grateful to him for once again having saved my life. Words can't express how much you mean to me! For some reason I don't get the usual symptoms and I don't really understand how very sick I actually am. I go to the hospital and Patrik is there, and if he isn't there they call him straight away and he comes in and operates anyway even if he isn't working that day. He is incredible!! Thankyou, thankyou and thankyou very much!! Thankyou also to all the personnel at Neuro surgeon ward!

Susanne

2 comments:

smajlis said...

Vilken superbra läkare... men fy,vad är det nu som har hänt?! Hur mår du nu?

Kram Alexandra

VACKRA hem och interiör said...

Hej Susanne, och tack för din kommentar. Min butik finns "in real life" så att säga, men ibland skickar jag varor om det går att ordna på ett bra sätt. Undrar om du menar lampkjolarna från Boel och Jan. Nyblom och Kollen har än så länge inga sådana. Jag har en del hemma, men det kan vara lite utplockat beroende på vilken storlek du söker och vilken färg på monogrammet eller tyget.

Ha en skön kväll
Kram Pia