Friday, October 9, 2009

Our home...

Nu har vi bott här i en månad men det är fortfarande mycket som ska fixas och något matsalsbord har vi inte hunnit införskaffa än. Gardiner måste också fixas, det är väldigt breda fönster här. Det är ganska roligt det här att helt börja om med nya möbler och ny inredning men mycket återstår! Jag älskar att det är så vitt och lugnt i radhuset och verkligen bra planerat. Här kommer en liten bild på vardagsrummet hittills! Ha en skön helg!


We've lived here for a month now and there are still very many things that need fixing and we haven't yet managed to acquire a diningroom table. We also need to find curtains, the windows are very wide here. I'm thoroughly enjoying this new start with new furniture and new decorations but there is a lot that needs to be done still! I love the whiteness and the tranquility in our house! Here's a pic of our livingroom so far! Have a great weekend!
♥ Susanne

5 comments:

VITA NYANSER said...

TACK så jättemycket för dina fina ord hos mig, blir så glad = )!

Ha en fortsatt skön helg!
Kram L-L

VITA NYANSER said...

Vad fint ni har det där!

Kram L-L

MiaMaria said...

Hejsan!

Ser jättefint ut med det vita o lite rosa......

Ha en skön söndag!
MiaMaria

Hem och Lycka said...

Å vad fint, riktigt snyggt med det vitrosa!

Tack, det är fint med lill*n hoppas jag, vi ska iväg nästa tis och kolla läget. Jo, namn har vi spikat två andranamn - ett för flicka och ett för pojke och har nog nästan bestämt oss för vad en ev flicka ska heta men ett tilltalspojknamn är desto värre. Maken säger nej till mina hittills sagda förslag :-D

kram

VITA NYANSER said...

Tack för go hälsning!

Kram L-L