Thursday, April 3, 2008

Sött hjärta och häst! / Cute heart and horsie!

Tyvärr har det varit fullt upp här så därför har det inte blivit så många inlägg. Men jag ska försöka få igång det igen.

Jag ramlade in på Jordgubbar med mjölk och föll direkt för hennes söta Hjärtegryn och Änglapållar och tänkte att DET är något som nog skulle passa in i lägenheten! Stort tack till M för det söta hjärtat och den söta hästen! Jag hamstrar när jag ser något sött som kan passa in. Ska bli helt fanteritastiskt kul att inreda och dona sen! Visar er det söta Hjärtegrynet samt Änglapållen, blir nästan sugen på en söt liten rosa minipålle också, samt två bilder från vårt nuvarande vardagsrum. Eftersom vi inte får lov att ändra något i lägenheten så har vi inte kunnat sätta upp taklampor t ex. Vi ska snart beställa ny klädsen till sofforna. De här är mörkt röda. Jag brukar ha dem under julen men snart ska vi ha helt vita soffor istället för dimblå som vi brukar ha! Ha en härlig helg!
Unfortunately I've been really busy and therefore fewer posts. But I'm going to try to post more often.

I stumbled upon Jordgubbar med mjölk and immediately fell for her cute Hjärtegryn (hearts) and Änglapållar (horses) and thought that this is something that would blend right in at the new apartment! Thanks M! I hamster the things that I see for the new apartment. I'm so looking forward to decorating it and fixing it all! Here's the cute Hjärtengryn and the Änglapålle, I'm almost tempted to buy a small pink horsie too! And two pics of our current livingroom. Since we aren't allowed to change anything we don't have normal lamps for example. However we will have once we have moved. Our sofas are dark red and I usually have those covers on during Christmas and then cloudy blue the rest of the year. Soon however, the couches will be white all year round except for Christmas! Have a wonderful weekend!

14 comments:

Ann-Catrin / finthemma said...

Ja de är underbara de där små pållarna och hjärtat!!
Fina bilder från ert vardagsrum...
ha det gott och kram a-C

lina said...

Så söta!!!! Ha en trevlig kväll!

Änglahem said...

Vad jobbigt det verkar att hyra där nere?! Här får man ju göra det mesta, så länge det görs snyggt och ordentligt. Såna röda överdrag skulle jag vilja ha till jul, mysigt och ombonat!
Söta små saker som kom från gamla Svedala! Så spännande att få packa upp allt sen när ni kommer till nya lägenheten, jaaa jag menar eftersom du hamstrar*hihi*. Jag har gjort likadant inför varje flytt jag med.

När är det ni ska flytta in? Antingen är mitt minne dåligt*erkänner* eller så har du inte sagt det*hoppas,fniss*

Ha en skön söndag nere i värmen!!
Kramar/Ulrika

Making it lovely said...

Jag ska också beställa en änglapålle, hoppas att de inte går sönder i frakten till Singapore,håller tummarna!

Making it lovely said...

Hej igen, detta kanske är en hemlighet men du skrev att du översatte Prison break, och jag blev nyfiken för jag jobbade för ett par år sedan på Språkcentrum i Sthlm och de översatt iof till 4:an så jag antar att du inte har nån anknytning till det företaget?

Må gott

HÄRLIGA SAKER said...

Hej vad roligt att du tittade in och tack för dina snälla kommentarer.Jag tycker värkligen om pållarna och hjärtat.Du har en fin blogg!!
Må så gott::

Kamomilla said...

Tack för besöket hos mig och att du lämnade en kommentar också! Mysig blogg du har!

Kamomilla

Lilla Blanka said...

Hej!
Det kommer bli helt annorlunda med vita soffor..spännande! Jättebra det där med olika klädslar egentligen.
Kram
Mia

Mamma Millan said...

Såå fint..både hjärta o häst!!!!!!

Ha en skön vecka!!
~~* W I T H ♥ L O V E *~~
Millan

Anonymous said...

De där änglapållarna är så fina! Jag är lite sugen på en sådan vit.

Vi tänker nog behålla dem utan foton i. Det är svårt att få dem att fästa riktigt på väggen annars. Det var ett litet projekt att få fast dem...för att inte tala om att få dem att sitta rakt. Gah!

Ann-Catrin / finthemma said...

Hej vännen!!
bara jag som kikar in iegn och säger HEJ!!!
hoppas allt är bra med dig!!
kram A-C

Guldkant På Livet said...

Ja, hennes gulliga pållar och hjärtan passade perfekt i ditt fina hem! Mari.

Vita ljuva tankar said...

Visst är det söta saker hon kan göra! Har lurat på en minipålle ett tag nu...vet inte vilken färg bara.

Kram

Ljuva ro said...

De där är verkligen fina! Har tittat på dem många gånger, gillar verkligen änglapållen!