Saturday, March 29, 2008

Myslördag! / Snuggly Saturday!

Nu är det lugnt och tyst och jag hittade ett gosigt set på HM för ett tag sedan som jag myser i och dricker lite varm saft och äter mumsiga Oreos! Mycket rogivande och härligt! Vad hittar ni på ikväll? Vad mumsar ni på? Ha en skön kväll!


Silence and tranquility have taken over and I'm snuggling in a cozy set from HM while sipping on some warm saft, it's like Ribena or similar and also nibbling on a few Oreos! Totally relaxing and enjoyable! What are you doing tonight? What are you nibbling on? Have a serene evening!

6 comments:

White Season said...

Hallå där, ja visst är han söt lilla Simba, det är en blandning med Norsk skogskatt... Vad vet jag inte, men jag har två till dom är också lite toffsiga och långhåriga och inte renrasiga Norska Skogskatter, så det är väl vanlig bondkatt i...Mysigt med katter, och när man bor så här på landet och dom kan springa ut och in som dom vill är det kul att se hur dom trivs med livet :-) Här har lördagsmiddagen precis avslutats och vi ska försöka få våra två bustroll till sängen, så vi kan få lite lugn och ro och kanske se på någon film med lite ostbågar.. Å det uppskattar man när det är lördag :-) Kram på dig så länge, Malin

Hem & Lyckas Mia said...

Så sött! Trevlig söndag, kram!

Inredningsgalen said...

Helt klart vita luckor i köket, det är supersnyggt!

Änglahem said...

Ååhh vad gott med Oreos!!! I want cookies, I want cookies....!

Hoppas att din vecka har startat bra! Hur varmt har ni det nu?

Kramar/Ulrika

Making it lovely said...

Myslördag ja vi åt kanelbullar som jag bakat sedan tittade hela familjen på Prison break så vi hann inte laga middag så vi ringde till gamla goda McDonalds, härligt med hemmaleverans!

Vitbalansen - Helena said...

Åh, Oreos! Det är så himla gott. För mig för det tankarna till min au pair-tid i USA - då åts det en och annan Oreo :-).
Ha en bra start på veckan!
Kram från Helena