Friday, November 23, 2012

Tiden bara flyger förbi....

Jag tycker att dagarna bara springer förbi just nu! Det är fullt upp  med skola, jobb, aktiviteter och E och jag myser hemma, fixar, tvättar, handlar och donar! Snart är det JUL och det ska bli så roligt och härligt att få träffa Mamma, Pappa och min lillebror H igen! Jag saknar dem alltid när de inte är nära. Under året så har jag ibland sprungit på något som jag tänkt att wow, det här skulle den här personen gilla eller det där vore ju kanon som julklapp till just den personen. Det här gör att jag är i princip klar med julklapparna vilket är jätteskönt. Endast några få återstår och det är jätteskönt! Men jag undrar var vintern har tagit vägen? En endaste gång snöade det lite lite men sen inget mer. För det är ju så mycket mysigare om det är en vit jul! Är ni klara med era julklappar? Ha en fin helg!
 
Susanne


2 comments:

Windlost said...

Yes, time flies. I woke up today and wondered where the last 20 years went! haha.

So nice to hear you are well and little A and E are well. I wish I could meet them one day. They sound like lovely little people!!

Hugs to you, Terri (& Biscuit & David)

ExPIAtriate wife said...

Vilken bra ide att faktiskt kopa saken nar man ser den och inte vanta. Jag har en tendens att vanta och da blir det forsent (eller sa glommer jag bort det). Visst ar det mysiga tider nu framfor oss och jag har lite extra hemlangtan! Tanker pa hur fint det lyser i alla fonstren med adventsljusstakar och doft av glogg!
Kram!!!!!!!