Wednesday, December 7, 2011

My little E!

Min lilla Älskling har hunnit bli hela fem månader! Helt otroligt hur tiden springer fram! Vi njuter så av henne och är så enormt tacksamma att vi fick henne! Inte ett uns av avundsjuka har A visat sen E kom och det är underbart att se hur de avgudar varandra! E strålar som en sol när A kommer fram till henne och ler sitt allra största och finaste leende! Och det första A gör på morgonen är att gå till E och krama henne och leka med henne. Att krama henne är också det sista han gör innan han åker till skolan eller går och lägger sig. Jag tycker det är så mysigt att vara hemma med henne, vi myser, sjunger, leker, går långa promenader, E älskar att prata med träden, träffar andra små bebisar och deras föräldrar, handlar, provar smakportioner och bara njuter! Sen hämtar vi A och fortsätter mysa och bara njuta av livet! Jag är så enormt tacksam att jag har "fått" A och lilla E, de är mina skatter!
Jag har tittat i era bloggar och det är så roligt att följa er och se vad ni hittar på och vad som händer hos er och i era hem! Tyvärr har jag varit dålig på att skriva inlägg och kommentera men nu när vi har landat och vant oss så tänkte jag ta nya tag! Hoppas att ni har det bra där ute! Här kommer två bilder på lilla E!

  

2 comments:

ExPIAtriate wife said...

Ah vad fin hon ar lilla E! Och vad mysigt ni har tillsammans! Harligt att A ar en san fin bror, det ar underbart att se syskonen tillsammans och den karlek de visar for varandra! Sa roligt att hora att allt ar bra med er, har tankt pa er alla men forstar att det ar fullt upp med ny liten bebis!!! Hoppas ni far en underbar jul, blir det nagon resa till Spanien snart?
Kram!!!!!

Windlost said...

Hi Susanne,

What a darling little sweet pea! I hope you have a beautiful and merry Christmas! Big hugs to you, xo Terri