Monday, June 7, 2010

A cute little tablecloth!

Den här söta lilla duken har jag velat ha länge men så tänker jag också att man kan inte bara handla och handla hela tiden. Fram tills nu så har det mest blivit saker som vi behöver eftersom vi inte tog med något annat än varsin kabinväska när vi kom tillbaka. Men så såg jag den söta duken på rea och var tvungen att köpa den såklart. Söt va? Jag pluggar för fullt nu och det känns som om jag inte har tid för något annat men det sista, muntliga provet, är på måndag. Sen ska jag njuta av sommaren!

Pic borrowed from Countrystyle.


This cute little tablecloth I've wanted to buy for a long time but I do think that I can't just buy things all the time. Up until now I've mostly bought things that we've needed since we didn't bring anything else besides a bag each when we went back. But then I saw this cute tablecloth on sale and I just had to buy it ofcourse. Cute eh? I'm studying as much as I can at the moment and it feels like I have no time at all for anything else. I'm preparing for my last oral exam which will take place on Monday and then I am going to enjoy summer!

♥ Susanne

3 comments:

Stjärnor & Champagne said...

Den är jättefin.. Liknar en kudde jag köpte till jul. Herregud vad du pluggar vännen, beundrar dig verkligen. När är du färdig? Jag vill också bli vuxen och göra något av mitt liv men vet inte vad jag vill göra. Ha det gott/ Kramkram Anne

Mitt lilla hem said...

Hejsan!
Vilken trevlig blogg du har!

Svaret på din fråga på min blogg..

Den stora runda gratängformen är 28cm i diameter och den lilla är 14 cm i diameter.

Ha det så gott!!

//Linda

Hem och Lycka said...

Så söt! Tack för grattishälsningen hos mig!

kram Mia