Monday, September 29, 2008

Lazy Sunday!

Igår var det en lugn och skön slapparsöndag! Solen sken ute och vi fixade och donade inne lite och sen gick vi gå en lång promenad i solskenet. Jag hann inte med att baka Drömrulltårtan i lördags så den bakades också, mumsigt! Här kommer bilder på min härliga hjärtskål som är perfekt att baka med, mitt lite futuristiska kakfat som jag länge velade om jag skulle köpa eller inte och en liten glimt av bordet som fått sig lite färg. Och till slut en bild på den smaskiga Drömrulltårtan och en av mina söta Greengate muggar (och ja, saften blir mycket godare i den naturligtvis)! Hittade den här mysiga sången av Takida. Idag blir det lite studerande och sen ska vi cykla när jag hämtat A! Ha en härlig start på veckan!




Yesterday we enjoyed a lazy Sunday! The sun shone brightly outside and it was a mild albeit windy fall day! We fixed some stuff at home and then went for a long walk in the sun. I didn't have time to bake the "Dreamroll" on saturday so I baked it yesterday. Here are a few pics of my lovely baking bowl, one of my little cake tray (tower) and under it my table that has been painted twice. Also a pic of the delicious Dreamroll and one of my cute cup from Greengate (and yes ofcourse my Ribena is a lot tastier in that cup)! Here's a moving song by Takida. Today I'm going to study some and then we are going bike riding when I've picked A up! Have a good monday!

12 comments:

Hem och Lycka said...

Å mums, den ser jättegod ut! Hade smakat bra nu.. ;-) kram!

Alexandra said...

åh det såg gott ut! :)

Skönt med en slapparsöndag med långpromenad i solen!

Jag känner mig så dålig med hjärtanen du har beställt. Det har varit så mkt nu, men jag ska virka ihop dem ikväll tänkte jag.

Kram Alexandra

Stämningsfullt said...

Hej!
Ja du kan frestas du :) MUMS!
En sån skål skulle jag också så gärna vilja ha! Jättefin!
Kram!

Mjuka said...

Åh vad jag vill ha den hjärtliga bakskålen!!
Kramar M

ExPIAtriate said...

Haha, visst är själva presentationen viktig!!!! Idag har jag köpt vattenkanna från IKEA samt lite annat för att piffa upp vår hotellägenhet och maten smakar mycket bättre och ser mycket roligare ut hahah! Vilken härlig början på veckan ni har haft! Älskar hjärtskålen!!!
Här är det helg, Eid Mubarak och alla lokala firar medan vi expats far runt på olika shopping malls som skållade råttor!!

Ha det gott!
Kram
Pia

Snor och Glamour said...

Tittar tillbaka! Vilken mysig liten blogg! Kommer säkert hälsa på igen!

Ann-Catrin said...

hej vännen!
Sitter här och blir lite småsugen när jag ser dina bakverk... och så himla söt skål med...!!

ja du barnen växer upp, det är svårt att samla allihop vid en viss tidpunkt då alla har så mycket tider att passa hit och dit!...men det är bara att gilla läget.. men vi är en fikande familj... alltid fika ihop på kvällarna.. SENT!!

Stor kram
Ann-catrin

i Emmas vita hem said...

Hej Susanne !

Du hade rätt, jag skulle inte kikat in, nu är jag jättesugen på sött, det där såg underbart smarrigt ut ;) Å när jag såg din rosa skål så blev bakbegäret inte mindre direkt, den var jättefin!

Renovering är nog tungt oavsett vad man gör, mycket beror nog på vad man har för inställning och hur snabbt man vill ha klart. Man får se framåt och tänka vad fint det blir i slutändan och känna sig nöjd över vad man åstadkommit. Det är så jag tänker när det känns jobbigt :)
Ni är också jätteduktiga och lycka till! :)

Ha en trevlig vecka!
Kramar Emma

♥ Fyra årstider said...

Vilken snygg bakskål, blir ännu roligare att baka med fina saker...nu börjar det visst rinna i mungiporna...suck vad det såg gott ut.
Kram Lotta

Sublim design och Blossom kitchen said...

Vad charmig skål du har att baka i!Rulltårtan ser riktigt smaskig ut:)
kram
/S

japp said...

Heeij.. joo, de är jättemyzigt me lilla Lily här hemma.. man lyses som upp, full rulle hela tiden..hihi;-)

Guu, så gott me rulltårtan, den såg såå goo ut, kanske man ska testa den nångång..men jag e inte så haj på rulltårtor, får som inte till dom som JAG vill ha dom..hm.

Takida´s Curly Sue älskar jag.. den är såå bra, har gått varm här hela vår/sommarn.
De var här i Pite på Pite-Dansar-&-Ler, men jag var inte dit å såg dom, de var kl 1 på natta.. men vi körde bakom dom dagen efter.. de får jag väl nöjja mej me..hihihi.
Needå, så stort var de inte.. men jag älskar den låten iaf.

Vart var de man kunde köpa de där hjärtformade skålarna, har sett dom nånstans men kommer inte ihåg var.

Nu ska jag ta de lite lugnt medan lillan sover under min stol.. sen är det väl järnet, full rulle sen..;-)
Ha de bra..kram på dej. Helén.

Malin said...

Hej hej !
Åh vilken superfin bakskål, sån vill jag också ha =)
Idag tänkte jag baka enkla wienerbröd, får se hur det blir, går säkert att äta i vilket fall =)
Kramar till dig
Malin