Thursday, May 1, 2008

Lazy Morning....

Jag tycker mycket om att vakna till solstrålarna som letar sig igenom gardinspringan och sonens glada tillrop "Hej Mamma!". Lång härlig frukost och mycket mys såhär när sonen är ledig från skolan. Så härligt med långhelg! Igår var jag på shoppingrunda, var ju tvungen att ha mig en ny bikini och sonen fick ett par små flipflops. Jag är inte överförtjust i combat men vi hittade inga andra med band runt hälen. En klänning slank med av bara farten också! Undra hur det gick till?? Kanske syns att jag är svag för vitt och mörkblått/rött/rosa, hehe. Sen har jag hittat ett knivställ på Inreda som jag tycker är ganska tufft och jag tror det skulle passa bra i det nya köket. Vad tycks? När Blogkoll var nere senast så insåg jag också att jag inte har alla era fina bloggar förutom just där så jag kommer göra en lista på de fina bloggarna jag gillar att besöka. Om någon av er misstycker så säg till så tar jag bort bloggen direkt. Så här vackert ljusblå borde himlen alltid vara! Ha en härlig första maj!I love waking up to the small rays of sunshine that manage to sneak through the curtains and my son happily exclaiming "Hi Mommy!". A long tasty breakfast and lots of snuggling since my son is off school. I love long weekends! Yesterday we went shopping, I needed a new bikini and my son needed a pair of flipflops. I'm not too fond of the whole combat thingie but we couldn't find any other that had a slingback. A marine dress kind of just snuck into the shoppingbag too. I wonder how that happened?? I really like white and navy/red/pink. I've also found this funny voodoo set with knives from Inreda that I think will look great in the new kitchen. Do you like it? Last time Blogkoll was down I realized that I don't have all your blog addresses so I am going to make a list of all the lovely blogs I like to visit. If any of you don't want to be on the list please tell me and I will remove the blog asap. Ah, I love when the sky is this lovely shade of light blue! Have a wonderful first of May!

9 comments:

Smajlis said...

Hej hej!
Fina kläder och riktigt roligt knivställ!

Åh jag blev så glad när jag såg att du hade lagt upp mig i din länklista! Tror du är den första hihi... Är ju helt "färsk" på det här :)

Ha en riktigt fortsatt trevlig helg!

Kram Alexandra

Ann-Catrin / finthemma said...

Hallå där!!

så fina kläder""

Underbar musik som man får höra här...

kram kram A-C

Stämningsfullt said...

Hej!
Så fina kläder du har köpt!
Så underbart att kunna gå klädd i bikini!! Men snart har vi så varmt hr med :)
Den som väntar på något gott...
Kram!

Änglahem said...

Men...vad har jag missat här dååå...Nu har jag vaknat till liv igen iaf...

Klarblå himmel!*humpf* här stod regnet som spön i backen igår*grrr* blev då ingen utflykt som var planerat...flickorna hade istället picknick under matbordet*hihi* går så bra det med! Lägger filtar över så att det blir lite av grottkänsla...där satt dom och åt godis, surpla dricka och spela spel!

Vilka fina sommarkläder du shoppat!!! Inte köpt mig ett endaste nytt sommarplagg iår...än iaf. Får väl se om det blir något...

Ha det så gott nere i värmen!!
Solen skiner på oss här idag iaf, skönt!
Kramar/Ulrika

Inredningsgalen said...

Har dille på klänningar just nu, de är ju såååå användbara. Snyggt till leggins och en kofta och bara ben till sommaren!

Gårdsromantik said...

Vilka härliga kläder du köpt!
Härligt att kunna gå omkring i bikini!

Kram Maud

Vita ljuva tankar said...

Ser ut som kläder som gärna skulle få följa med mig hem! Är väldigt svag för randigt! Bikini har jag inte investerat i än, men det kanske vore idé att göra det snart eftersom vädergubben pratade om att det kunde bli 20-25 grader nästa vecka! Det blev en kort vår för nu är det redan sommar ;-)

Kram

Hem & Lyckas Mia said...

så fina kläder, så snyggt med randigt! hihi, kul ställ för knivarna! kram

Bonnies vita rum said...

Hej vännen.
Å va jag saknar dig...
Saknar att bara kunna träffas utan en massa krav mm..

ska bli mysigt att komma till er o hälsa på!

Tackar för att jag hamnade på din lista..
Kram Bonnieb