Wednesday, March 5, 2008

Lilla Söta Åsnan! / Cute Lil Donkey!

För ett tag sedan så såg vi en söt liten åsna som stod fastkedjad (om än med en ganska lång kedja) på en väg vi åker. Vi ser den ofta. Så tänkte jag att vi kunde stanna och ge den lite morötter. Men sen försvann den söta lilla åsnan. Men så vips kom den tillbaka också sa jag till sonen att vi borde ge den lite morötter (för de tycker väl om det precis som hästar tänkte jag). Så idag stannade vi och den blev så glad så över morötterna! Så ser jag att den har ett hänglås på kedjan så att ingen ska stjäla åsnan. Om nu någon skulle få för sig det. Men visst, här är det många som inte har det så fett tyvärr. Men men... åsnan kommer få morötter iallafall, var så säker :)A while ago we saw a cute little donkey that was chained (albeit a quite long chain) next to a road that we frequently use. We see it quite often. So I thought that we could stop and give it some carrots. But then the cute little donkey disappeared one day. Then all of a sudden the donkey was back and I told my son that we should give it some carrots (because donkeys like carrots just like horses I thought). So today we stopped and you could really see the happiness on the little donkey's face! Then I saw that it had a padlock on the chain so that noone will steal the donkey. If anyone perchance would think of it. Then again... there are many here that are quite poor unfortunately. Rest assure though, the cute little donkey will be getting more carrots! :)

9 comments:

SKATAN said...

Hej!
Kul att du lämnade en rad efter dig så att jag hittade hit :)

Lycka till med lägenheten!!

/Skatan

White Season said...

Hallå, tack för dina gulliga kommentarer... Oj vilket äventyr här verkar vara, ska läsa mera, himla söt åsna och tur att han funnit er som kan mata med goda morötter. Kram Malin

Vita tankar said...

Hoppsan vilken speciell Madame som bott i den lägenheten. Kaffefläckar i taket?! Misshandlat kylskåp?! Fastnitad galge?!? Förstår att ni har lite ni vill göra med lägenheten, men det ska bli spännande att få se vad som händer!

Kram Linda

Terri said...

That is an adorable donkey. My boyfriend recently took a country drive and came across about 20 donkeys in a field and got some great photos. I will post them soon. They are 100% adorable!

Nilla said...

Vilken söt åsna, bor inte du heller i Sverige? Jag bor i Singapore sedan 1 år tillbaka o trivs jättebra.

Må gott

108:ans makeover team said...

hallojsan... ja håll utkik efter tvättbrädssugna bloggare...

Söt liten åsna...// c

Helan said...

Hej Susanne... såå goo Åsna, hihihih.
Joo, klart hon vill busa mitt lilla troll.. hon är 2år.. den äldre är 4 år..å ibland blir de som gaaalna..hihi..tur de bara e bus.
Joo, visst ska de vara vita vintrar..men de e ju tyvärr inte så hos alla..endel får ju ha såå mörka, blöta å blåsiga vintrar, så de inte konstigt folk blir deppiga..man behöver ju solljuset..visst?
Trist att du inte funnit mer lantlig modern stil.. nog gillar jag den lantligt chabbiga stilen, men jag har den ju inte själv nån av dessa stilar.. mer moderna å kanske en stil som mer håller sig..å inte ändras hela tiden.. för jag e nog inte den som faller för modet som kommer å går..men visst e de fint..om man har det överallt å inte blandar för mycket.
Hoppas ni har det bra där neröver idag.. skiner solen på er idag.. här är det faktiskt en ganska härlig dag.. bara nån minus.. men de e skönt. Ha de gött..kram på er..Helén.

Helan said...

Japp, mycket på G..just nu iaf. Guu,vad man fyndar då man rensar skåp.. nu har jag t om funnit min ask me feng shui dofter som jag sökt.. nu doftar här mysk..såå härlig varm å söt doft.De ska visst ha nån slags effekt..kanske lugnande eller harmonierande..kommer inte ihåg.
Just de ja.. men de e ju fint me minimalistiskt...bara de inte blir föööör kalt..tycker jag.. Jag försöker minimera jag me.. nog har jag saker framme..men inte till överflöd kanske..som förut..usch för å städa då.
Ha nu en fin fredag.. jag ska fixa klart i mitt medicinskåp..kram på dej..helan.

mittiminvillervalla said...

Hej!

Så söt åsna! Förstår om du tog den till ditt hjärta :o) Jag skulle nog stått där med famnen full av morötter jag med :o)

Önskar en trevlig helg!

Kram Monika