Monday, September 22, 2008

A badass Hydra 17!

Nu har jag letat och letat och försökt hitta en som passar men det har inte varit lätt! Men NU har jag hittat en som jag tror uppfyller alla krav jag har, hehe! Hydra 17 heter den. Såhär ser den ut och såhär ser specen ut. Hade det nu varit så att jag bara bloggade så hade det ju inte varit något vidare problem att hitta en men nu är det ju så att jag spelar Everquest 2 också. Mm jag vet... nu tänker ni Är hon helt crazy eller?? men det är enormt roligt! Här kan ni se trailern för den om ni vill. Ska bli oerhört skönt att ha en dator som funkar och som man kan göra fler saker på samtidigt samt inte kör med 9 fps och jämt laggar. Sååå härligt!! Ha en fin dag!



Hydra A17, WUXGA, 9800M GTX 1GB DDR3

ODD-Bezel Hydra A17

Intel C2 DUO P9500 – 2,53Ghz, 1066Mhz FSB, 6MB Cache – 25Watts

4GB ( 2x2GB) DDR3 PC8500 1066MHZ

120GB 7200rpm SATA Harddrive



I've been searching for a new computer but it hasn't been easy! NOW I finally found one that will pass all my reqs, hehe! It's called Hydra 17. This is what it looks like and these are the specs. If I was only blogging and surfing it wouldn't have been a problem but I play Everquest 2 too. Hehe I know... now you are thinking Is she totally crazy?? but hey I love it, sooo much fun! Click here to see the trailer! It's just gonna be so nice having a computer that actually works, where I can do various things simultaneously and no 9 fps and no laaaaag! *absolutely ecstatic* Have a nice day!

2 comments:

Helena Dovier said...

Kul med ny dator! Jag sitter precis vid min nya skärm och nya "burk" och det är som natt och dag jämfört med det jag hade tidigare.

Ha en bra start på veckan!

Kram från Helena

Gårdsromantik said...

Du verkar ju vara ett fullblodsproffs när det gäller datorer...jag vill ju också ha en ... men jag kan aldrig bestämma mig.

Kram Maud